Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


från hjärtat


Utan att tänka


Nu ska jag skriva en gång
utan att tänka på stor bokstav
Komma eller punkt
Om något ord blir felstavat
rättar jag till det
Jag ska inte heller tänka ut något tema
För min text orden ska bara flyta på
Av sig själva
Det jag skriver ska komma
Från hjärtat
Det jag först tänker på
Ska jag sätta på pränt
Det första jag kom att tänka på
Är min glädje över livet
Att få finnas till
Alla fina människor jag har
runt omkring mig
Att vi får leva i fred nej allt är inte bra
men vi är iallafall inte i krig med
Något annat land
Att jag får fungera någotsånär både
Fysiskt och psykiskt
Att jag får ha en vän att dela livet med
Sedär nu blev det ett tema ändå
På ordet tacksamhet
Det är väl inte fy skam när jag nu ändå
inte skulle ha något




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-10 18:11



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
En underbar poesi om livet själv, njuta , både fysiskt och psykiskt med en vän.

Alla ord kom ur hjärtat och landade här. Magiskt!
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP