Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en förlust


Den förstår


Endast den som har
förlorat någon förstår
en annans förlust




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-21 22:13



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Att förlora en vän -
att bli vän -
- tankar som väcker
en mängd av
känslor och minnen -
Tack för din mjuka
haiku!
2023-12-22
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP