Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsätter en tyrann

Saknaden utav platsen du förde mig till,

var stundvis oerhörd,

sinnesron av att inte bry sig,

om någonting,

var vanebildande,

det var emellertid inget ogreppbart,

som du förfäktade,

och ljög om,

du lovade mig att endast du kunde leda mig dit,

leda mig till sinnesron och oberördheten,




Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-21 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k