Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överförfriskad

koltrastens ljuvliga ballad ekar,
ekar mellan lövverk i en lummig lövskog,
jag är nyvaken och desorienterad
antog bara att jag skulle vakna på en krog

sitter lite bakfull i ett vattenfyllt dike,
somriga väldofter med nyans av blöt mylla,
löv och intrasslade kvistar i håret
det där var nog en redlös fylla









Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k