Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En elak karaktär

du imiterar,

samt att du manipulerar,

låtsas, simulerar,

skådespelar,

anklagar andra och insinuerar,

bara ljuger och gillar intriger,

förgiftar och skiftar,

skiftar dina motiv,

med en skiftande karaktär,

ömkansvärd,

du överreagerar och är ömtålig,

ömtålig liksom ett oskyldigt litet barn,

en undermålig människa,

aggressiv och destruktiv,

med dunkla motiv,

alltid defensiv,

livsfarliga perspektiv,

ett lögnaktigt beteende,

kan likgiltigt förstöra andras liv,

enligt dig har liv inget värde,

du är sannerligen ett avskräde,





Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-16 05:18



Bookmark and Share


  materia2k
Tack!
2024-02-16

  Mats Edin VIP
Starka strofer rakt in
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k