Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konung


konung över en löjlig

och opersonlig

intetsägande identitetskris

jag är utomordentligt ointressant

ofattbart obegåvad

oroväckande ful

besitter en beige

och vidrigt förutsägbar

skittråkig personlighet








Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-11 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k