Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till skogen


Skogen

en grå himmel,
regndroppar faller,
runda och kalla,
pärlor på axlarna,
de absorberas inte,
de stannar,
fångar in ljus,

mörka kvistar,
bruna löv,
de förmultnar,
på mossan,
i jorden,
sakta förändring,
uppmuntrar förnyelse,

i skogen,
allena,
omsluten av träd,
lummiga lövverk,
mossiga stenar,
utan människor,
rogivande stillhet,
trygghet,




Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-11 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k