Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

står framför porten till helvetet,

tänkte gå in och se hur morsan mår,

tur att man packade med sig shorts,

och jag hoppas att man får röka därinne,




Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-13 02:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Hur ville du själv att det skulle vara?
2024-02-13

  Foohexa
morgonrock till höger. lämnaa vid utgång till vänster
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k