Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av J.R.R. Tolkien.


Melkor

ur en mörk och bottenlös portal

uppslukad av eldsvåda och svart dimma föds du

sannerligen en anstötlig och förvänd födelse

en reslig och kolsvart uppenbarelse kan skönjas

mänsklig silhuett omfamnad av brinnande eldar

flammor som dansar och leker liksom små barn

obegripliga företeelser avslöjar sig

uråldriga och namnlösa besvärjelser

otillåtlig svartkonst går att förnimma

urskiljer lömska gestalter i eld och dimma

stryker omkring i tjock rök och flammor

- Jag heter Jonas och jag ska döda dig!




Fri vers (Fri form) av materia2k
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-13 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

materia2k
materia2k