Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterljus



Likgiltigheten
halar ridån långsamt -

dagens tidiga blekhet
att kvällen och natten
anas.

All början, allt slut
även vårt
som fallande rörelse
i slocknande vinterljus.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-21 13:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert, och väl valt på årets mörkaste dag då morgondagen inger hopp.
2024-01-07

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert, tack
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP