Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att vara vackra

Aldrig får de vara nära
hålla om,
känna sig omtyckta
eller trygga

för det sägs att i världen
så finns det inte plats
för sådana element
-de som sticker ut
utan
att vara vackra eller rika

Misstänkta för att vara annorlunda,
för att kanske vara troll?

Deras körsbärsläppar okyssta
väntar på din mun
för att bita dig
så att du känner att de lever
fast du blundar och låtsas
som om de inte finns

De tar sina händer
speglar sina ögon
där du dansar
och stöter in i dem,
dem som inte borde finnas

de som är annorlunda
utan att vara vackra
eller rika




Fri vers av soulRebel_
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-08-19 11:37



Bookmark and Share


  galjonsfigur
jag gillar den här, idén, och raderna som upprepas: "utan att vara vackra eller rika". känns dock inte riktigt färdigt men det är riktigt fint så jag håller med: spinn vidare på de här :)
2006-08-19

    TigerCia
oo vad intressant! Nyfiken man blir! Vilka är DE då??? Låter som en lite läskig psykologisk thriller det här... eller lite modern fantasy-touch... spinn vidare på den här! :)
//Cia
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_