Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


highlights


Stjärna så blid


Genom köksfönstret
ser jag en man
framför en grav

Runtomkring
står gravstenar i parad
på marken ligger snö

Mannen gör korstecknet
och knäpper händerna
som till bön

Jag går genom Kyrkparken
kylan smeker min kind
under fötterna halt grus

På bänken en väl påpälsad man
jag sneglar på honom
han ler för sig själv

i snålblåsten

Väl inkommen
i secondhand-butiken
möts jag av värme

En volontärarbetare
ser på mig med snälla ögon
"Välkommen hit!"

Highlights I juletid
värme och frid
stjärna så blid




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-24 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP