Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetsingreppet och tron på gud



Hon var inte nöjs med sitt utseende.
Egentligen var hon arg på mamma.
Hon trodde dessutom på auktoriteter.
Läkaren var en sån.

Det blev en mardröm.
Nu såg hon riktigt ful ut.
Det hade hon inte gjort innan.
Problemet var inte hennes kropp.

Men nu verkade det vara det.
Nu fick hon kontakt med sin ilska.
Det var läkaren.
Den där jävla slaktaren.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-12-26 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP