Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Ville berätta detta för er.

Hejsan alla fina Poeter ,
Sån här respons fick jag av medlemmarna på en sight som heter Ifokus.se som jag är medlem på . Jag är värd i en grupp / poesi .
Jag blev så glad .
Sedan lägger jag även in annat m berättar om min familj , min pappa som är 94 år . Han är underbar .
Jag bakar mycket och lägger in olika foton och inlägg .

Jag har 2 katter som är mattes allt.
Tar foton på dem och lägger in det på Forumet .

Det är så kul när medlemmar / folk tycker om det jag lägger in.


Soligajag1, jag måste bara få säga du sprider en sån glädje omkring dig och så öppen hjärtligt delar med dig av din glädje i så mycket och det är alltid så trevligt att läsa dina trådar för man blir så innerligt glad .

Som den här tråden med din fina far eller dom med loppisar mat och bakning jag är själv den som älskar att baka och laga mat nåja rulla köttbullar i mängder som vi skrev om i en annan tråd kan vara retsticka , men annars laga mat och baka jag får inte nog det är ett intresse.

Du delar med dig så mycket trevligt och på ett sånt positivt sätt så man blir glad och inspireras av dina bilder och ord om både mat och bak men också på dom underbara gosiga katterna du har .

Jag vill säga ett stort tack till dig du är en solstråle på sajten som sprider glädje och det tror jag alla här inne på sajten skriver under på .

" Peace & Love "




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-26 18:39



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Denna fina respons är du verkligen värd fina poesivän. God fortsättning på julen och glöm inte att vila lite ibland också :) även om jag förstår att du får mycket positiv energi av alla fina saker du gör för så många andra.
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP