Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns det för mening?

Varför vill du ta upp både din och min tid

Varför ödslar du onödig energi

Vad finns det för mening i det

Är jag ett offer för ditt dåliga mående

Hur kan du stå ut med dig själv

Och sova gott om natten

Varför blottar jag mitt innersta för dig

för att du sen ska skära sönder mig i bitar

Jag kommer inte att skrapas upp av dig sen när jag ligger där igen

Du kommer aldrig att finnas där för mig i min svåra kamp

Jag läker inte med dig, jag går bara sönder mer och mer

och får börja om min ranglande trappa uppåt

Om du inte förstår vad du gör är du underutvecklad emotionellt

och det är svårt att komma fram till för min del att släppa dig helt.

Jag vill vara fri nu och inte släppa in mer mörker i min själ och mitt psyke

Hur kan du göra så här mot en som redan ligger?

Det borde finnas straff för psykisk misshandel såsom det finns för fysisk




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-08-19 13:21



Bookmark and Share


  Allica
Håller med dig d borde fan finnas straff för psykisk misshandel shit va ja skulle stämma skiten ur vissa då!
Gumsan jag vet att du är starkare än de flesta så jag tror på att du klarar dig galant utan den här människan.
*kram*
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan