Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Nyårsafton är nära

Nu inväntar vi den magiska kvällen med pompa och ståt ,

ibland faller många i gråt, kan hända säger förlåt. .

Denna kväll ska bestå av lycka och glädje tjut ,
skrattet kommer ur din enorma trut.

Den goda middagen serveras vackert under kvällens gång,
till slut brister alla ut i en allsång.

Hos mig blir det ett lugnt och behagligt firande ,
utan alkohol och en massa spirande.

Tänk va skoj vi har utan detta sprit och annan alkohol haltig dryck,
tar oss ur soffan i ett ryck.

Dansar till rock låtar från 80-talet,
sedan lyssnar vi till en lugn låt från skvalet. .

Myser i varandras armar ,
hoppas ingen granne larmar.

Njut nu alla ni som kan och vill av denna underbara kväll,
gå ut och lyssna på explosioner med en smäll.

Önska var och en "Gott Nytt år!"
Gott Nytt År önskar jag er alla här .
Till er som jag håller så kär.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-29 08:34



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Gott Nytt År härliga poesivän <3
Tack för alla fina dikter och texter under året och goa mejl och för din vänskap.
Ser fram emot 2024 och allt härligt som det kommer att föra med sig här på poeter.se
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP