Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar inte

Där gick vi

Du alltid något före

Jag bakom

Inte alltid lika glad

men lika bunden vid vårt vi

Nu skapas inga nya spår

Saknaden bränner

Ger mig ingen vila

Tanken på meningen

Där gick vi




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-29 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP