Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trä

Finns det inte en kunskap i att trä sig tillbaka
klä av sig strass och mane'r




Fri vers av Pertomas
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-31 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas