Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HUFVUDSTADSBLADET 02.01.2024


I dagens ryska, högtstående kultur





I dagens Ryssland är det förbjudet att offentligt använda orden voina, krig och mir, fred.

Vad ska man då kalla Tolstojs klassiker Krig och fred?

Det måste bli **** och ****.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-02 11:24



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Kuk och knulla?
Spelar det någon roll?
Ingen bryr sig.
Allra minst du.
(Fan, måste komma ihåg att byta sängkläder vid nästa tvättstuga, de börjar bli lite solkiga)
2024-01-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Wow du har inte glömd ryska Alicja Bravo "SPECIELL MILITÄR OPERATION"
2024-01-02

  alicja lappalainen VIP
SPETSIAL'NAYA VOYENNAYA OPERATSIYA
2024-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP