Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTKAST TILL UPPLYSNING

Det gör mig illamående att åskåda den kontrollerade mänsklighetens alla löjeväckande försök till att finna falska identiteter, göra smutsig underhållning utan substans, göra en forskning styrt av fiendens kontrollerade ideologier och annat liknande dödsdömt skräp utan relevans. Om du inte ens förstår vad som åsyftas här så har du lång väg att vandra... Du kan börja här, min vän.

HJÄRNTVÄTT

Flertalet kan i dagsläget inte ens förstå vad hjärntvätt innebär. Offren kan sällan se utanför sina mikroskopiska världsbilder byggda med fiendens lögner och tror i regel att de är intelligenta och har frihet, samt annat nonsens vilket ger dessa icke-existenser en inbillad status i fårskocken. Dessa stackare styrs av hallucinerande syner och rädslor inför en straffdom, komiskt nog skriftat från fiendens dödade ledare. De "mindre informerade" vilka nu här åsyftas vet inte mycket om Verkligheten då de är störda nog att ständigt injicera sig med lögner och fria fantasier från andra lallande fånar de falskt identifierar sig med. Dessa utslagna formas till medbrottslingar i propagandan och kommer ofelbart att straffas och därefter dödas.

Att flertalet företag, politiker, media och andra medlöpare i fiendens organiserade låtsas-religioner vilka samtliga driver fram propagandan för blandning och andra former av förnedring av Gudarnas folkslag sedan tusentals år; är redan välkänt för åtskilliga miljoner. Till detta hör faktumet att samtliga av de återfödda i de "Abrahimitiska religionerna" är formade till att vara perverterade och fullständigt rubbade skadedjur och det är utan någon överdrift. De är produkter i syftet att sprida sexuella störningar som pedofili, incest och andra former av våldtäkter och mord. Detta är tydliga tecken på vad fiendens kontrollerade utför mot vår värld. De formades för att motarbeta och döda allt av höghet, värde och renhet.

Det finns inget missbruk eller drog som ger i närheten av så ofattbart defekta varelser som fiendens parasitreligion; judeo-kristendom-islam. Hjärnskadorna efter lögnerna och löften från deras dödade ledare ger offren ett tillvaro i sjukdom, svek och en ständigt förnedrande tillvaro utan några rättigheter och möjlighet till ett värdigt liv.

Inse faktum: Sanningen och frihet finns endast för de friska och upplysta som följer Allfader Odin.




Övriga genrer (Essä/Recension) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2024-01-03 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP