Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


VERKLIGHETENS VÄRLDSBILD 5

Makten över mänskligheten i Midgård och livet eller döden vidare efter köttets åtskiljande hem till framtiden i de andra världarna sammanfaller. Allfader och Gudarna är långt större än de flesta klarar av att föreställa sig: Tusentals år med ett upphämtande och även ett reinkarnerande av ätter i folkslagen i vår ägda värld med ett ständigt stärkande av krigarna ger oss de främsta i alla avseenden och de mest förberedda inför Ragnarök med målet i det kommande Gimle.

De uppställda motsättningarna i Striden är inget slags val att ens öda tid med att tänka över när vi väl vet vilka vi alla är. Säkert är att ingen frisk skulle ens följa tanken att fiendens medfött rubbade och perverterade går att jämföra med oss och våra krigare i värde. Vi är trogna Allfaders stigar och som "Odinister" är vi givetvis mest intresserade av mänsklighetens verkliga översta skikt och vi finner vad som är rätt med en medfödd känsla för Sanningen, höghet, värdighet och Rätten själv. Resterna av mänskligheten är de andra Gudarnas sak att vårda och sköta om och det intresserar oss föga hur de vill hantera detta, så länge det inte stör oss nämnvärt.

SAMTIDENS UTSLAGNA MASSOR

Även de idag någorlunda skötsamma och redbara i beteendet; vilka länge har hindrats från att bli till verkliga informerade individer, har i likhet med delar av "mänskligheten" tvingats ner till att bli otrogna och utslagna från det högre livet och därmed inte kunnat tänka eller göra något rätt. Dessa äger nu endast stora skulder att betala till Makterna; och även sig själva, för sin stockdumma naivitet. Det är naturligtvis otänkbart att massorna aldrig har hört talas om Gudarnas existenser; så folkmassorna i alla delar av vår värld har blivit informerade i någon mån, må så vara att de har lurats till tvekan, eller till att ta avstånd genom den löjeväckande propagandan med fiendens skräckslagna hotelser. Men, de lurade har likväl ett eget ansvar att bära för vekheten i att inte ifrågasätta en så övertydlig desinformation satt i strid mot deras egna liv. Näringen i dessa rotlösa är tydligt fattig och dödsbringande.

Någon slags gradering av nuvarande "normerade" rubbningar och dess skenbara "olikheter" låter sig knappast göras när baskravet i oss alla är att åtminstone vara informerade över Makternas existens och att friska kunna efterleva detta i Verkligheten. Att vara "normal" enligt nuvarande defekta konsensus bland massan med dess olagliga normer och svagsinta värderingar innefattar tyvärr allt annat än att vara värdig och upphöjd i Livet. När en mer god inre disciplin, en mer renad produktivitet och en sann trovärdighet inför dig själv och Makterna väl väcks till liv igen så kommer livsviljan tillbaka för att slutligen stanna i vår ägda värld. Tiden passerar nu fort och de naiva tror att det alltid ordnar upp sig om de bara väntar och avvaktar tillräckligt länge... Det är nu dags att ta ansvar för rätten och värdigheten i ditt eget och andras liv innan det väldigt snart är försent.

Vi vet att Det Stora Svaret nu är att samtliga i mänskligheten direkt kommer att följa Allfader när de äger tillräcklig kunskap om Livet.

FIENDENS HINDER AV ORD OCH LUFT

Fienden fortsätter med att bygga ut sin bluff med att dubbelhäfta och trippelhäfta sina löjliga manipulationer och illusioner; de drar skenbart ner andra under dem med tvång och i en spelad "hög" moral. Allfaders allomfattande rätt och själva verklighetsinnehållet i själva Livet och Yggdrasil nekas mänskligheten i mycket, må vara att medgivanden om Allfaders ägande av denna värld medges, och fiendens smutsiga lögner agerar likt avfyrade vapen mot oskyddade svaga sinnen. De felaktigt informerade och därmed sorgligt sinnessvaga massorna vilka haft sin missväxt under många århundraden av mentala och fysiska försämringar är på det hela oskyldiga till deras nu omogna och efterblivna tillstånd där de endast försöker att överleva utan att kunna växa och nå till frihet och Vetandet. Att nyktra till från den "Abrahamitiska" bluffen och dess hjärntvätt blir tyvärr inte en enkel sak för de hårdast drabbade att överleva.

Grogrunden för de okunniga är att de har tillverkats till att vara fula i alla avseenden, okunnigt hyllande och lydande fiendens äckliga existenser och är till synes skrämmande lågtstående. Allt detta har skett genom en direkt försämring av deras inre-yttre och med ett hindrande av Vetandet, och ytterst med fiendens dirigerade kroppsliga övergrepp där avkomman har blivit defekt. Detta ständiga nedbrytande av mänskligheten har pågått länge i olika varianter och de godtrogna och naiva ser på utan att reagera med annat än förvirring och nedtryckta känsloliv. Få vill orda något om de ständiga försämringarna där massan nu tvingats till att posera med en inbillad "stolthet" över "sin identitet" och "sina förmågor och bedrifter"; och de agerar alltför sällan med frisk självbevarelsedrift och de tar inga risker alls om det hotar deras inbillade värdefulla existens, medan de förnedras och dör...

Det är som synes en tydlig och närmast motsatt skillnad mellan Makterna och Verklighetens världsbild och fiendens löjeväckande och oönskade existenser.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-14 23:59Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP