Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövning

Jag flöt på en flotte
i din ström av ord
den sköljde över allt
tills bara horisonten återstod

och jag drevs till vanvett
vid åsynen av allt det slukade
den stora tomheten
verkligheter förbrukade

din strypning var din frälsning
från att känna
från att tänka
och orden kvävde allt

lade minnet av det
till vila i sin sänka




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-03 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP