Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inget heller


Han vet inget

Det är nåt med orden
de befäster
(kanske fängslar?)
något så flyktigt som känslor

vilket hjärta orkar sådan vetskap
som beklädda ord förmedlar
när de kan skifta nyans?

vem ska tro dem
om de byter ut sig efterhand?

därför saknar min värme kläder
springer utan skor

sanningar kan ju passera
bäst före datum inombords




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-06 11:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din dikt fascinerar mig - djup i samspel med närhet ....
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP