Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund

Jag var någon annanstans
en liten stund
ett kort besök
på okänd ort
där var mörkt
men ändå på något sätt
ljust och fridfullt

Jag var någon annanstans
en liten stund




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-01-08 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP