Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagligt allehanda

Väldiga värdiga diktrader låter en flyende hares blod
Teckna dess flykt mot skogen
Jag väcks mitt i natten av ett alltmer tommare rum
Som påminner om ett barnboksuppslag
Mitt på golvet har en siares mumlanden
Skapat en helig vallfart till en för mig okänd kyrka
Ute behärskar kylan allt från två pojkars snöbollskastning
Till flyende änders snabba vingslag bredvid en gränslöst hög fura
Medan ett jag slår sig för pannan och somnar om




Övriga genrer av L B Andersson VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-01-09 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP