Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomens språk

Gudomens språk var rikt på undertoner av tidlös mystik och förkunnelsen var i det närmaste oförstörbar. Slutligen kunde var och en om han eller hon så ville bosätta sig i en bostad som liknade en aula. Gudomen tog sig viste under namnet Shan och han blev din magiske följeslagare, som kunde tysta verkligheten omkring dig, så du kunde meditera, vilket du aldrig hade kunnat förut. På samma gång lämnade du en sorts personligt avtryck på allt levande, som utgick från hans namn.
Man kan genom ditt utmärkta värdskap känna av varje färgskiftning, smak och doft av dess karga landskap.




Prosa av L B Andersson VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-01-29 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP