Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngd

Brumma du virvel
Som bildar värld runtom mig
Samtidigt som en höststorm
Dyker mot marken
Och slår damm över landskapet
Sedan ett buskage kommer lämpligt till mitt beskärm

På spåren att döma
Tycks en folkhop ha blivit panikslagen
Deras fotspår bär syn för sägen
På den leriga stigen.
Plötsligt hör jag ett åkarskratt
Detta är bara vardagsmat säger han som skrattat-
Du skulle ha varit med för trettio år sen




Fri vers av L B Andersson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-13 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP