Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön från en av oss från själens intetvarda

Är du en av oss från själens intetvarda
Som då och då får uppleva att de transparenta trollkarlarna
Uppenbarar sig via genomskinliga spöklika flygande rörelser
Och rör sig genom natten?
De i sin tur renar allas psyken genom att låta sina trollspön
Röra sig upp och ned
Och vid förvandlingen
Skapa explosionsartade detonationer
Natten däremot låter sig inte störas
Utan fortsätter existera som vanligt
Nu väntar alla vi övriga exstatiskt på
Att Den Ende Tänkbare komma in
Och genom sina trollformler visa de Övernaturliga platser
Där människoliknande varelser kom ned på jorden.
Samtidigt lyfts vi upp till Den Ende tänkbares nivå
Varvid vi gärna kastar något helande
Åt någon som skyndar förbi




Fri vers av L B Andersson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-01-22 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP