Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänd astronomi

Genom det öppna fönstret syns två stjärnor som bekämpar varandra
Så att de stundtals kolliderar med höga vinande ljud
Naturens under sker vid de mest märkliga tidpunkter och oerhört snabbt
Jag måste nå min plats bakom verkligheten som är full av minnen
Från tidigare resor i intetvärlden
Men eftersom minnen inte har något beständigt
Faller snart hela bilden ihop redan vid antydan om verklighetens inträde




Övriga genrer av L B Andersson VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-17 08:44



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Spännande iakttagelser
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP