Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slöseri

Det är svårt att vara människa
utan manual
i ett liv som frågar "varför"?
och förväntar sig ett svar

mitt svar kan va perfekt
genomtänkt och kvickt
de lyssnar ändå inte
men kräver lik förbannat
den mentala sprinten

det är svårt att vara människa
i ett maskineri
där kuggar sliter i mitt kött
tills blodet flyter fritt
låter golvet färgas rött

mellan slamsor av mig själv
tittar jag fram och tänker
att jag hade kunnat hinna
om de bara hade lyssnat




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-10 11:39



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Riktigt bra!
2024-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP