Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KATALIN TAR MIN KVÄLLSTUR

En STOR bukett med rosor
önskar jag dig.
Och inte de allmosor
som du fått av mig.

En simpel sång jag skrivit
som TACK för allt du givit.
Din hjälp betyder mer
än någon inser.

Ref//
När Katalin
(Tar min, tar min kvällstur)
släpps jag ur min fångbur.
Körs hem, får en tupplur. (Zzz...)

Jag önskar världen visste
hur snäll du är.
Om jag vår vänskap miste
slets jag isär.

Dagar som var slitsamma
är inte mer desamma.
Min klagomur har Du
helt rivit Katalin.

Ref//
-----------
Så om du går i pension
gör jag det med.
Jag klarar ej frånvaron
ett för tungt besked.

(Tar mig, tar mig en tur)
till doktorn som vet hur
jag får min signatur/ x2

Ref// x2




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-10 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP