Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som varm is?!? Stafettskrivningen sätter lite fart på nytt, som vanligt runt 21 ord. Få tre, lägg till aderton, ge trenne vidare! Från Respons fick/tog jag "bänk, snön, baken". Vilka ord liktenelegi kommit att få, märker vi...


Vaken vid Vaken (stafett 124)

 

 

 

slocknad eld i baken

rimmar ej på naken

 

bänkens trä fick smaken

tända halva staken

 

snön betäckte flaken

smälter inför draken

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-11 10:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
När det kommer till saken....så rimmar du förträffligt.
2024-01-12

  Katinka VIP
Wow, det är drakar överallt! Snyggt slut.
2024-01-12

  Cikoria Blå VIP
Har man sett på maken?
Det var en bildskapande berättelse med drake som sprutar eld, snö som smälter, träbänk och isvak...med mera.

2024-01-12

  Respons VIP
Stackars kraken som fick eld i baken och brände staken. Jag hoppas isvakens kyla klarar saken så att han slipper sova naken.
2024-01-11

    Lena Söderkvist VIP
Hoppsan, det blir nog en lavin! Bara tomten är vaken... så att han inte får snö över sig. Roligt rimmat.
2024-01-11

  liktenelegi VIP
Tjusigt med så många rim som slutar på ”-aken”!
2024-01-11

  Gunwale VIP
Fint flätade rim - vartannat med akut och vartannat med grav accent. Och samtidigt ögonrim hela vägen!
Vad gäller innehållet får jag fundera lite … ser ett par olika möjliga tolkningar.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP