Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disneyjugend

hangry
bästaste
villhöver
pälskling
hemester
kruxifax

Disneyjugend
snuttifierar orden
till dagismys

Disneyjugend
infantiliseringens
trogna proselyter

Disneyjugend
reklambyråernas
glada undersåtar

Disneyjugend
frivillig lobotomi
juvenil regression

Disneyjugend
svengelska sjukan
tankens digerdöd

Disneyjugend
leenden i krampläge
svettiga pannor




Fri vers av rostspik VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-11 06:03



Bookmark and Share


  materia2k
Garvade i min ensamhet. Disneyjugend. Man skulle applicera dina texter till grindcore.
2024-01-19

  Månfare VIP
Facebookord
2024-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Disneyjugend!
Garvade gott åt detta.
Men ser även allvaret i det hela.

Som jag ser det var det dock bättre på Walts tid. Han hade aldrig accepterat ockult propaganda i sina filmer.

"Stukas Over Disneyland", som en gammal punklåt heter.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP