Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När barnet blir två




Det treåriga barnbarnet är drabbat av
oförklarlig sorg...förstår inte
varför föräldrarna bråkar.
Där finns bara ett par ögon.

Men jag vet.
Snart finns där ett par till.
De som inget låtsas om.
Då är oskulden slut.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-13 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP