Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De säger att det yttre fångar vår uppmärksamhet men det är det inre som berör vår själ ... För mig stämmer det rätt väl - om än det som attraherar mig är en kombination ... Tidigare punlicerad här i september 2013 men saknar bäst före datum


Det är inte hur vacker du är ...

... när du fixat till dig
så som du tror
att jag förväntar mig
det av en vacker kvinna som dig ...

Det uppskattar jag i sig
men det är inte det
som får mig att falla
också för det yttre av dig ...

Nej, det som är
det avgörande för mig
för att jag ens ska 
kunna tänka mig tanken
på en mer intim relation
tillsammans med dig ...

... är att jag finner dig
vacker, attraktiv och sexig
när jag får möta
den fullständigt osminkade
versionen av dig ...

Och att jag då finner
att ditt inre
vilket självklart 
måste tilltala mig,
verkligen matchar
och känns i balans
med det yttre 
som möter mig
när jag ser dig ...

Söker liksom ej
någon dig
att gå till sängs med
utan den dig
som för mig är ämnad
och som jag vill vakna
tillsammans med ...

... Så där alldeles helt
nära, nära tätt intill
med den där känslan inom
hela mig 
som varje gång jag ser dig
får mig att känna
hur mycket jag dig älskar
och med dig älska vill ...

... lite, lite 
alldeles för mycket till ...

Varje dag 
resten av mitt liv ...

... men också i nästa  och det nästa och ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-16 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP