Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter : Soligajag_1


En tung dag

Idag är det en tung dag ,
min älskade mamma skulle ha fyllt 86 år.

Hon finns för alltid i mitt hjärta ,
skriver dessa ord med smärta.

Kan inte i ord beskriva känslan som river inuti mig ,
varför fick du inte vara kvar hos oss.

Jag saknar dig så mycket mamma,
nu ska elden få flamma.

För dig denna dag!

Jag Älskar dig !




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-17 09:46



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Mina tankar går till dig..... goa poesivän.
2024-01-18

    Ohemulen VIP
Ja vissa dagar är tyngre än andra...
2024-01-17

  ULJO
Fint om din mamma. Som finns där för alltid.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP