Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om det är så




Tänk om det är så
att vi förmår klyva oss
för att ha en vän där inuti
att prata med
om vår ensamhet.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-17 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP