Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykten från mitt cementerade rum




mitt rum saknar dörrar och fönster
jag sitter med fötterna i en balja full av cement mina fötter är stilla
mina tankar är långt borta och på dagen vittrar cementen
en man sitter i en burk en instängd humla
mannen har ett fönster och däruppe lyser stjärnorna
mannen är trygg i sin cylinder av glas

utanför rummet utan dörrar och fönster och utanför burken sitter en ko och tänker och på en stenig kulle sträcker en tall sina grenar

mina fötter är fulla vart ska jag gå hur kommer jag tillbaka




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-01-19 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP