Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp darrar

Känslan när man tror ens liv går under
Hur hjärtat liksom börjar slå hårt, riktigt hårt
Och kroppen börjar skaka, darra av rädsla och ånger
Det är en vedervärdig känsla som tär på ens kropp
Jag upplevde den idag i min egna misär
Mitt humör rycktes bort, jag fick som en smäll i magen

Känslan när man tror livet går under
Det är tunga ord, drastiska
Orealistiskt ärligt sagt, livet får inte under
Men känslan är dessvärre som så
Och då gör man bäst i att sitta still i båten

Kroppen darrar, vad har jag gjort
Det var fåfängt utav mig att tro
Att lita på dig, jag begick ett misstag
Min kropp våndas, mitt hjärta slår
Jag är målningen på tavlan, du kastar färg på din duk
Sitter där och tar emot, får inte tappa fotfästet
Men skiten, färgen, rinner utmed duken
Sugs in i mitt blodomlopp och dunklar mitt sinne




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-19 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP