Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLSLÖSHET

 

 

Ditt gudomliga utseende korsade min väg

gud så vackert

du öppnade munnen

plösligt insikten att jag saknade glasögon

och förbisett din själslöshet.

 

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-21 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP