Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är egentligen bara du själv som sätter gränsen för vad du kan uppnå ... Ty även om du har begränsningar du inte rår på så finns det andra om än kanske längre vägar du måste gå ... Publicerad i september 2013 men saknar bäst före datum


Allting som du ser ...

... eller drömmer om 
kan du få om du verkligen vill
och om du ber ...

Men bara om du säger till
och ber om det du verkligen vill ...

... och inte nöjer dig med
att be om vad du tror 
att du skulle kunna få ...

Om du själv inte tror på
att du kan uppnå
allt du önskar och vill
blir dina drömmar
inte någonsin till
den verklighet du vill ...

- Men man måste väl
ändå vara lite mer realistisk än så?

... kanske du invänder
när du ser mig skriva så ...

Mitt svar till dig då blir

- Varför då?

- Om du säger till
och ber om det du verkligen vill
och det du vill inte blir till ...

... Då bör du tänka som så
att du nog inte ville det där
tillräckligt mycket ändå ...

- Eller så får du fundera över
hur du skulle kunna framföra
dina önskemål 
på ett sätt som förbättrar
dina förutsättningar för
att du ska kunna uppnå
ditt mål med att få 
det du ber om att få ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-21 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP