Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Där har jag det mycket bättre,än du -eller?


Visitations-zon



Allt är ett spel
att få visa sig
vara hel

Fastän man är
trasig inuti

Som i puben
Här duger jag

Men knappast
Du

Och om man blir
Avvisad så rämnar
hela ens värld

Då allt man har
att visa av sina
vackra vingars
Flärd

Så känner man
sig ändå som
Intet värd

För självkänsla
Kan man det nån
-sin köpa för makt
och pengar-egent
-ligen?

Utan bara gömma sig
där ute med sin pråliga
fjäderbuske som tittar
ut bland vackra Mode
-kläder

Fastän man känner sig
alldeles som trasig
-inuti.

Var det nåt som mamma
pappa glömde att berätta
om-egentligen?







Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP