Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna under täcket




Han ejakulerade första gången i slutet av mellanstadiet. En kladdig, vit vätska låg under honom på lakanet när han vaknade. "Mamma, vad är det här ?". "Det är sånt som kommer ur pojkar när de blir tonåringar. Det är inget farligt".

Nähä va bra att det inte var/är farligt men va det ÄR fick han inte veta. Det hade varit smart att berätta.

I vilket fall så var det inte farligt, det var normalt hos ALLA pojkar. Då var han pojke alltså ! Inget tjafs om könet där inte. Dessutom hette han Gunnar. Det betyder "stridskämpe" och mer pojke kan det inte bli.

Snart lärde han sig att ta saken i egna händer. Tillsammans med Roger, Leffe och Tomas hände det att man utbytte erfarenheter kring vilka porrbilder som passade bäst som "runkmaterial". Var Fibban eller Lektyr bäst ? Ja det var en smaksak som livligt kunde diskuteras. Var det tuttarna som gav orgasm eller muttan ? Stora frågor för en kommande man.

Han växte upp, flyttade hemifrån, skapade sig ett gediget yrke, hittade en skön kvinna och kunde bilda familj. Fantastiskt !

Sen kom motgångarna och katastroferna. Nä fel, de hade börjat redan i 18-års-åldern. Sen kom de slag i slag. Men han höll stånd.

På nätterna, när värsta ångestvågorna sköljde över och genom honom. tog han tag i saken och höll sig fast i den. "Så ja, så ja Gunnar, det går över, snart är det lugnare tider, snart kommer morgonen, då ska du jobba".

Många har i hans generation fått höra att man har händerna PÅ täcket innan man somnar. Det slapp han. Han har aldrig skämts eller haft skuldkänslor över sitt självtillfredsställande.
Tack för det. Tack mamma för att jag fick ta saken i egna händer under OCH över täcket !




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 07:28



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag hittade min
pappas porrtidningar
när jag var 7 år...
så var det med den
sexuella undervisningen...
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP