Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Avskedets stund för alltid har kommit

Avskedets stund för alltid har kommit,
solen har sänkt sina strålar i frid.

Borta för alltid är Mor som vi älskat ,
borta från världens oro och strid.

Saknad av många men mest av de sina.
Leva Du skall uti ,
minnenas led.
Tyst är vår hälsning,
sakta vi viska.
Sov gott, kära Mamma,
Vila i frid.

Denna vackra dikt stod på min systers döds annons.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-22 08:39



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vackert och sorgligt om fina mor. Fin dikt som avsked. Kram.
2024-01-25

  Monika A Mirsch VIP
Orden berör
- dina tankar
tar jag till mig -
tänker på dig!
2024-01-25

  Evelyn Falk Möller VIP
Verkligen fin dikt, goa vän. Jag beklagar förlusten av din syster.
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP