Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


införliva


Bliva


Nyfiken som jag ju är
lockas jag att skriva
undra hur det nya året
visar sig att bliva

Vad jag önskar kan va svårt
att för er beskriva
men jag hoppas länder ska
sina murar riva

Jag förväntar av mig själv
bekymmer kunna hiva
uppmuntrande vänner
i min vardag införliva

Småningom ska solens strålar
köldens makt fördriva
upp ur marken letar sig
snödropp i en driva




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-23 21:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det blev just så
som du så fint beskriver,
bekymren försvinner
kölden skrumpnar,
och värmen leta sig
in i varje vrå
i var hus och
hemman.
2024-01-24

  soligajag_1 VIP
Jag säger "WOW", om man får göra det av en dikt.
Vilket rim och innehåll som får mig att "flyga i taket".
Det är så bra att jag bokmärker denna.
Vill läsa den om och om igen!!
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP