Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYNVILLA

 

En dag när jag strosade på stan

spanade jag in en förtjusande dam

hökaktigt närmade jag mig henne

då upptäckte jag att hon var tvenne

det kändes som att dra ner en rullgardin

damen i frågan var ju Finn.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-01-23 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP