Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENESIS

 

En dag skall jag berätta för vänner och bekanta

vad livet har tilldelat mig 

även om en del saker ter sig pikanta

börjar det hela med vad andra kalla  filosofera.

Livet före födelsen, nedkomsten till jorden med mera.

Om  framtiden som låg för mina fötter

kärleken, vännerna,livets goda, mina rötter.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2024-01-24 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP