Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare



mossa mull
hjortrongull
lav på sten
åtta ben
vingar tass och klöv
björkens späda löv
skuggan väver
drömmen svävar
vill i blåsig skog
vagga grenar
glimma stenar
sov sov lugnt i ro





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 559 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-20 03:06



Bookmark and Share


  aol
jag läste sen somnde jag så gott tack
2007-10-23

    Bim
Vilken fin vaggvisa du har skrivit,passar så väl små som stora.Tack för läsningen,- nynnande också.Hälsn.Bim
2006-08-29

  Anders P VIP
suggestiv som en besvärjelseramsa .
2006-08-22

  Bill Larsson VIP
Härlig!

Dikten har en egen andning. En rytm som smittar av sig på mig som läsare. Det här är något jag skulle tycka vore kul att läsa för drygt ettårige sonen Leo.
2006-08-20

  Vind
Fin godnattvisa och ramsa.
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger