Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


De tusen vindarnas vind

Där jag nu så stapplande
möter dagen
rinner många tårar
på min kind
ännu en drucken natt
har nått sitt slut
och jag känner plötsligt
en efterlängtad vind

så när nu en soluppgång
åter möter mig
just när mörkret
flyr från natten
efter en natt
där många flaskor tömts
flyr även jag
de falska skratten

jag som så många gånger
förlorat solen
och allt för ofta levt
under
månens ljus
ur min sorg 
där väcktes tårarna
den sorg jag så länge
gömde i ett rus

men en ny sanning
har gömt sig i mitt inre
där vid mina sinnes
stängda grind
för där ute finns
min nya verklighet
ja där blåser nu
de tusen vindarnas vind

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-26 10:39



Bookmark and Share


  Respons VIP
Vacker text och bild!
2024-01-27

  Kungskobran VIP
De tusen vindarnas bild, fint
2024-01-26

  Tyst prosodi VIP
Jag lyssnade på din röst samtidig som jag läste, och det lyfte dina rader till en högre höjd. Magiskt!
Tack för att du delar med dig!
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP