Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tillfällena


Underskattat


de första solstrålarna
som VÄRMER på våren

första fikat ute vid stugväggen
kaffe i finkoppar
knäckemacka med ägg

befriande skratt

ljudet när man tar en tugga
av äpplet Gravensteiner
och smaken av det

känslan av lätthet
när man ligger i en hängmatta
friheten när cykeln för en
dit den vill

doften av hö i kvällningen

chanserna jag fick
som jag tog
livet som kommer och går
livet som blev

Tillfällena

ljuden
dofterna
smakerna
frihetskänslan

Underskattad lycka








Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-26 23:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dikten din
berör mig
inombords och
utombords!
2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP